De tijd wonen – meer dan 2500m² aan wooninspiratie

De Tijd Wonen is een meubelzaak. Met meer dan 2500m² wooninspiratie bieden zij een ruime keuze in woonstijlen voor Leeuwarden en de rest van Noord-Nederland. Daarnaast hebben zij een alsmaar groeiende collectie banken.

Kwaliteit

Bij De Tijd Wonen toont je meer dan alleen meubels. Zij geven vorm aan harmonieuze en sfeervolle ambiances. Verder bieden zij 5 jaar garantie, kwaliteitspas en een ruime keuze in combinaties van kleuren en materialen! De Tijd Wonen vindt kwaliteit erg belangrijk. Dat zie je onder anderen terug in hun geweldige collectie banken, eetkamermeubelen en ook in hun service en persoonlijke aandacht. Als familiebedrijf hebben zij veel aandacht voor de klanten en zullen zij je ook altijd herkennen bij je volgende bezoek.

Het nieuwe woonboek

Ook verschijnt eens per jaar het nieuwe woonboek, waarin een groot deel van de collectie gepresenteerd wordt. De lay-out is in de loop der tijd voortdurend aangepast en geoptimaliseerd om hun meubels zo perfect mogelijk tot hun recht te laten komen. Dit woonboek is bedoelt om je te inspireren, je enthousiast te maken voor de veelzijdigheid van de moderne wooncultuur en om je te ondersteunen bij het zoeken naar jou geheel eigen droominrichting!

Merken

Bij De Tijd Wonen verkopen zij verschillende merken namelijk, Gelderland, Musterring, UrbanSofa, Harvink, Interstar en Havee Meubelen.

Openingstijden

De Tijd Wonen is gelegen op de Zwettestraat nummer 20 in Leeuwarden. Ze zijn geopend van dinsdag 10:00 – 17:30 uur, woensdag 10:00 – 17:30 uur, donderdag 10:00 – 20:00 uur, vrijdag 10:00 – 17:30 uur en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *