De Primera in Hurdegaryp: veel gezelliger en sneller dan via internet

Al meer dan negentien jaar zijn Marco en Yteke eigenaar van de Primera in Hurdegaryp. Of je nou langskomt voor een boek, postzegel, tijdschrift of een pakje sigaretten: Marco en Yteke denken graag met je mee en zorgen voor net dat ene stukje persoonlijke aandacht dat je mist bij internetbestellingen.

Bij de Primera vind je veel meer dan alleen tabak. Zo kun je hier terecht voor een cadeaumomentje, (kinder)boeken en tijdschriften. Voor Vaderdag verkocht Marco bijvoorbeeld bierpakketten en het nieuwe boek van Lucinda Riley, die gewoon was te vinden in de schappen van de Primera.

En is je telefoonoplader een keertje kapot? Dan helpen de collega’s je gerust aan een ander. In de winkel vind je namelijk telefoonaccessoires van Samsung en Apple! De Primera is een officiële retailer van Apple.

Waarde van lokaal

De waarde van lokaal is heel groot, vertelt Marco. Vanwege de duizenden inwoners van Hurdegaryp en een verzorgingsgebied waar ook Tytsjerk onder valt, probeert Marco te voorzien in de simpele dingen. “Op die manier krijgt de winkel meer een buurtfunctie waar je wat algemenere dingen kunt kopen. Dat is toch heel belangrijk”, vertelt hij.

Persoonlijke aandacht en meedenken

Bij Marco en Yteke staan persoonlijke aandacht en het meedenken met klanten bovenaan. Zo kleden ze een cadeautje extra mooi aan.

“Een cadeaukaart kun je ook via het internet kopen, maar dat krijg je kaal binnen. Wanneer je het via de winkel koopt, heb je het bijvoorbeeld meteen. Het mooiste zou zijn wanneer internet en lokaal winkelen naast elkaar blijven staan. In de winkel is alles sneller dan via het internet”, legt Marco uit.

Daarom doen ze er alles aan om een gezellig gesprekje met de klanten aan te knopen. Kom snel langs en laat je verrassen door het assortiment en de gezelligheid in de vestiging van Primera!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.