Uniek lunchconcept Haagens komt naar Leeuwarden

Denk je aan lunchen, dan denk je waarschijnlijk al snel aan een locatie in de binnenstad waar je gezellig even kunt zitten. Een vers belegd broodje en een heerlijke jus erbij en met een beetje geluk kun je tegelijkertijd op het terras genieten van het zonnetje.

Dat laatste zal zeker zo zijn, maar de locatie, die is net even ergens anders. Aan de Tesselschadestraat opent binnenkort namelijk een nieuwe lunchhotspot; Lunchroom Haagens. Deze locatie is ideaal voor werknemers van de omliggende bedrijven. Zo hoef je voor een lunch buiten de deur niet de binnenstad in te lopen, maar ben je razendsnel aan het genieten van een versbereide lunch.

Versbereid ja, want bij Lunchroom Haagens worden de broodjes ter plekke voor je gemaakt en ook de warme broodjes worden zelf gemaakt met uitsluitend de beste ingrediënten en streekproducten. De slogan op de website luidt dan ook niet voor niets: ‘Haagens, verser dan vers’.

Je zou Lunchroom Haagens al kunnen kennen, de lunchroom zit namelijk ook in Dokkum en gaat nu haar tweede vestiging openen in Leeuwarden. In Dokkum is de zaak een groot succes en nu komt dit unieke en leuke concept ook naar Leeuwarden! Ga jij hier zodra het geopend is ook een keer lunchen?

6 Reacties op “Uniek lunchconcept Haagens komt naar Leeuwarden”

  1. Beste lezer,

    Waar en wanneer kan ik mijn cv toe sturen. Ben geïntersseerd in een part-time functie als medewerker. Jarenlange ervaring in bedrijfscatering op veel verschillende locaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *