De Naakte Waarheid: Saakje de Vos

In De Naakte Waarheid spreken we elke editie met iemand die zich letterlijk en figuurlijk bloot geeft. In deze editie: Saakje de Vos (33 jaar).

Je kan Saakje kennen van haar opleiding Persoonlijk begeleider Gehandicapten zorg, die zij deels volgde in Leeuwarden én Burgum (prakrijkroute). Ook gaf zij EMB workshops aan studenten en mensen uit het vak. Zij heeft 5 jaar in Leeuwarden gewoond. Voor ‘de leuk’ kun je Saakje volgen op Instagram, Facebook en sinds kort ook via de jijbuis (YouTube), met unboxing video’s. Deze extraverte dame, met haar vlotte babbel, vertelt over wie haar held is en wat zij graag over zou willen doen in haar leven.

Naam: Saakje de Vos Leeftijd 33 jaar

Werk: Curvy model, visagiste, schrijfster

Hobby: Creatief met make-up, schilderen, films & series kijken, muziek luisteren en uit volle borst mee zingen, kookt graag, eet nog veel liever.

Relatiestatus: Heeft twee bedpartners genaamd Ollie & Billie (poezemeisjes), er is nog plek voor een leuke vent.

Waar kunnen mensen jou van kennen?

Ik heb een poosje in Leeuwarden gewoond (5jaar), dit i.v.m. o.a. mijn studie (persoonlijk begeleider gehandicapten zorg). Ik heb veel diverse mensen ontmoet. Verder zullen mensen mij kennen van mijn maffe unboxing video’s, en de verhalen die ik schrijf over body positivity.

Waar ben je opgegroeid?

Ik ben geboren in Pingjum. Maar doordat ik als kind veel verhuisd ben, kan ik niet echt spreken van één plek waar ik ben opgegroeid.

Wat wilde je vroeger worden?

Ik wilde kapster worden, maar dat veranderde al snel in modeontwerpster. Ik heb zelfs nog mode gestudeerd. Tijdens mijn studie kwam ik er achter dat ik niet zo’n held ben in het tekenen van realistische beelden. Beetje poep dus, want probeer dan maar eens een jurk op een mannequin te tekenen.

Wat is het raarste dat je ooit in de slaapkamer hebt meegemaakt?

Mijn kat Ollie had een nachtje in mijn bedlade geslapen. Toen ik midden in nacht een glaasje water wilde halen, had ik niet gezien dat de lade open stond. Ik ben er over gestruikeld, met een hersenschudding als gevolg. Daar lag ik dan, in mijn Eva kostuum. Ik heb er sinds kort een tweede boefje bij. Ik voel een hersenschudding 2.0 aankomen.

Wat zou je graag nog eens over willen doen in je leven?

Als ik dingen over zou kunnen doen, dan zou ik nu niet de persoon zijn die ik vandaag ben. Bepaalde situaties had ik mezelf liever willen besparen. Maar dan had ik niet de wijsheid gehad van nu. Ik zie het leven als één grote leerschool en ik ben trots dat ik de leerprocessen met beide handen durf aan te pakken. Ik ben daardoor de afgelopen twee jaren enorm gegroeid! Ik ben ontzettend dankbaar.

Wat is je meest positieve eigenschap?

Mijn optimisme, enthousiasme, liefdevolle en warme gezellige hart. Waar mogen we jou ’s nachts voor wakker maken?Voor noodgevallen. OE! En voor 12 borrelballen met hot maggi.

Wie is je held, of heeft jou in het leven erg geïnspireerd?

Ik ben mijn eigen held. Als ik kijk naar alles wat ik in mijn eentje heb moeten doorstaan, en toch altijd Saakje ben gebleven, kan ik daar enorm trots op zijn.

Wat zou je veranderen als je één dag burgemeester van Leeuwarden bent?

Lastige vraag. Ik woon nu 2 jaar niet meer in Leeuwarden, en heb weinig kaas gegeten van wat er nu allemaal speelt in deze mooie stad. Maar als ik dan lees dat Tivoli en Cinema de deuren gaan sluiten, dan vind ik dat toch wel beetje verdrietig.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild en waarom?

Ik fietste laatst langs de woning van mijn papa. Ik zag hem zitten aan zijn grote tafel met z’n geliefde sigaar tussen de lippen. Toen had ik een momentje van besef, dat ik mij veilig en gelukkig voel hier in Workum. Het waren tranen van blijdschap. Ik ben er weer, en ik ben er nog.

Als ik morgen de loterij win dan ga ik..?

Eerlijk? Ik zou mijn koffer pakken en eerst de rust opzoeken. Vlieland, of een exotisch eiland. Dáág hoor, dáág!

Wat is je grootste blunder ooit?

Ik heb geen blunders, ik heb alleen kleine ‘oepsjes’. Zoals een man proberen te versieren die een kattenallergie heeft. Tsja, dat gaat niet echt werken hè? Ik heb katten! Haha!

Met wie heb je voor het eerst gezoend?

Ai! Dat was met Jeroen. Onder zijn bureau zaten we, want dat leek hem wel een toffe plek. (we waren 5 of 6 jaar). Ik vond het ronduit vreselijk, want ik moest eigenlijk nodig poepen.

Wat is de raarste plek waar je seks hebt gehad?

Wat is de definitie van raar, denk ik dan? Niets is raar als het voor jou goed voelt en je beide instemt wáár je met elkaar seks gaat hebben. Vooral fijn van genieten, dat doe ik tenslotte ook.

4 Reacties op “De Naakte Waarheid: Saakje de Vos”

 1. Bijzondere mooie vrouw!!. Groot gelijk dat je geniet van je leven. Niets is raar zolang je jezelf bewust bent dat je er in mee wilt gaan.
  Blijf genieten en jezelf blijven, dat is belangrijk.!!
  Groet, Wietze Postma

 2. Een super lieve spontane, enthousiaste en totaal gekke vrouw 🤣 met haar hart op de juiste plek.
  Zo ken ik Saakje en ben blij haar te mogen kennen.
  Tevens ook super trots op haar!
  Blijf vooral zó dicht mogelijk bij je zelf mooie lieve vrouw.
  ” Leef ” en neem met minder geen genoegen.
  Dikke knuffel van je modellen moeder 😉
  Miranda
  Maxime Models

  1. Dankjewel lieve Miranda, mijn fantastische modellenmoeder, heerlijk mens jij! Wat ontzettend tof dat je een reactie achter laat. Dikke knuff en smakkerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *