De Harmonie komt met verschillende oplossingen voor gekochte kaarten

Door de coronacrisis zijn alle voorstellingen in theaters niet doorgegaan. Dit geldt ook voor Stadsschouwburg De Harmonie. Maar wat doe je met de gekochte kaarten? De Harmonie komt met verschillende mogelijkheden voor haar gasten.

Alle voorstellingen die vanaf 12 maart gepland stonden, komen te vervallen. Mensen kunnen kiezen of ze het bedrag wat ze hebben betaald voor hun tickets terugkrijgen, omzetten in een voucher of doneren aan de schouwburg in de vorm van een gift.

Wanneer je geen keuze maakt voor 17 juni wat je met je eerder gekochte kaart(en) wil doen, dan wordt het aankoopbedrag automatisch omgezet naar een voucher. Deze kun je gebruiken tot 1 juli 2022.

Het gaat uiteraard om veel voorstellingen dus ook om erg veel kaarten en gasten. Het kan daarom een tijdje duren voordat je keuze is verwerkt en je ofwel het bedrag terugkrijgt of dat het omgezet wordt in een voucher of gift. Als je vragen hebt dan kun je altijd mailen naar kaartverkoop@harmonie.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *