Tres Jolie zorgt voor de finishing touch

Zelf je huis inrichten is prima te doen, maar wil je eenheid? Dan schakel je een interieurstylist in; het liefst Ellen Klunder van Tres Jolie interieur & advies. Ze blijft er zelf bescheiden onder, maar de klantreacties liegen er niet om. Met jaren ervaring en een prachtige winkel in de Sint Jacobsstraat verzorgt ze het complete plaatje. Bovendien weet ze met regelmaat te verrassen. 

Sereen
Een veelgehoorde quote van reeds tevreden klanten: ‘Ellen creëert rust en eenheid in huis. Dit had ik zelf niet kunnen doen.’ Sereen is misschien wel het beste woord om het te omschrijven. Bovendien doet ze alles in samenspraak met haar klanten en integreert ze huidige elementen en meubels in het nieuwe interieur. Zo blijft het eigen, maar met de finishing touch van Ellen. In de winkel staat ze er niet alleen voor en krijgt ze hulp van Larissa. Zij is afgestudeerd interieurstylist en deed dit onder de vleugels van Ellen. 

Allround
Het assortiment van de winkel blijft uitbreiden. Nieuw zijn de gordijnen van Pure & Original, het merk van de krijtverven waar Ellen zo dol op is. Met drie soorten stof en kleuren die aansluiten op de verven, creëert het die eenheid waar zij zo bekend om staat. Daarnaast hebben ze bij Tres Jolie ook PVC-vloeren en houten vloeren die ze door eigen vloerleggers laten plaatsen. Het zijn  vloeren onder eigen label en blinken uit in kwaliteit. Met de vloeren, gordijnen, verf en vele stijlvolle meubels heb je het complete plaatje bij de allround interieurstylisten van Tres Jolie.  

Verbluffend
Zoals gezegd verrast Ellen graag. Niet alleen wil jij je thuis op je gemak voelen met een geweldig interieur, af en toe wil je jezelf of een ander gewoon verwennen. De kerstdagen komen er weer aan – ja, de tijd gaat echt zo snel – en dan misstaat een heerlijk verwenpakket niet. Verrassend genoeg vind je die bij Tres Jolie. Ellen heeft twee verrukkelijke verwenpakketten van Janzen samengesteld, met o.a. vier verschillende parfums, doucheschuim en verscheidene verzorgingsproducten. De pakketten zijn een absolute aanrader als je eens wat anders wilt geven dan een standaard kerstpakket met allerlei etenswaar. Zo zie je maar weer: Tres Jolie is van alle markten thuis en blijft verbluffen met nieuwe producten en mooie interieurs.  

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *