Column Penny gaat viral in Groningen

Foto: Linda RS – Foto-concept

Zoals elke maandag het geval is, verscheen er ook vorige week een column op onze Facebookpagina. Ditmaal was het een column van Penny. Penny is van beroep entertainer en zij maakt soms rare dingen mee in haar vak. En dit deelt ze maar al te graag met jullie in haar columns!

In haar onlangs verschenen column ‘Gekkigheid met tijgers’ beschrijft ze de verschillen tussen de studentenverenigingen in Leeuwarden en de welbekende studentensociëteit in Groningen. Dit leverde een verrassend, grappig maar ook opmerkelijk en misschien zelfs wel schokkend column op, waarin het gaat over tijgerwelpjes, een alligator en een pony die te gast zijn in het gebouw van Vindicat. Heb je de column nog niet gelezen en ben je nu toch wel benieuwd wat er in staat, lees ‘m dan hier.

Sikkom, het Groningse zusje van Suksawat, heeft de column ook voorbij zien komen en aangezien het over een Groningse studentensociëteit gaat, moesten ze hier natuurlijk wat mee doen. Ze namen contact op met Penny die haar column toelichtte. Vijf minuten nadat Sikkom belde, belde ook Vindicat naar onze danseres Penny. Omdat het eigenlijk te bizar voor woorden is dat het allemaal mag en kan wat er bij Vindicat gebeurt, naam Sikkom ook contact op met de voorzitter van de Groningse studentensociëteit. Uiteraard werd alles ontkent. Het was natuurlijk te verwachten.

Sikkom plaatste over dit alles een artikel op hun Facebookpagina en dit leverde veel pittige reacties op. Dit artikel kun je hier terugvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *