Column Danny: De Weaze is zo slecht nog niet!

Iedereen heeft wel een mening over de Weaze en prostitutie, goed of slecht. De één komt er met plezier en de ander verafschuwt het.

De Weaze is de laatste tijd al weer flink negatief in het nieuws geweest, maar laten we eerlijk wezen er zijn dagelijks nog genoeg bezoekers om de werkzame dames een boterham te laten verdienen. Weliswaar niet zo dik belegd als gedacht wordt, maar toch.

Vijfendertig euro om seks te hebben met een vrouw vind ik persoonlijk zeer goedkoop, maar op de Weaze is dit de prijs. Zelfs dan zijn er mannen die afdingen om vervolgens voor twintig euro seks te hebben, droevig! Je moet jezelf eens afvragen, wil ik dit? Vijftig euro zou veel redelijker zijn, het gaat tenslotte over seks en intimiteit met een vrouw. Ook de vrouwen zelf zouden moeten begrijpen dat het verhuren van je lichaam niet zo maar iets is.

Met een nieuwe prostitutiewetgeving in de maak zullen er uiteindelijk dingen gaan veranderen. De dames zullen meer kosten moeten gaan maken en daardoor zullen de prijzen stijgen, marktwerking.

Herenbezoekers van de Weaze hier een advies voor jullie, geef de dames eens een extraatje in plaats van de voor twintig euro het hele kamasutra boekje te willen door lopen. Zo zal je de dames stimuleren om wat extra’s te doen en zal je beleving vele malen beter zijn.

Laten we ook eens wat goeds zeggen over de prostitutie, zonder deze vrouwen zal het er voor vrouwen op straat vast niet beter op worden. Prostituees dienen een wezenlijk belang in onze maatschappij en prostitutie is niet meer weg te denken. In welke vorm prostitutie blijft voortbestaan in Leeuwarden weet nog niemand. Het feit is wel dat het oudste beroep van de wereld zal blijven bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *