Club Red breidt uit: cocktailmachines, een poolcentrum met darts en nog veel meer

Vroeger wilden wij tijdens het uitgaan het allerliefste naar de grootste dansclubs. Toen gold het idee ‘Hoe groter, hoe beter’. Die grote clubs laten we tegenwoordig wat meer links liggen: we kiezen steeds meer voor gezelligheid. En dát vind je binnenkort ook bij het vernieuwde Club Red. Met een nieuwe cocktaillounge en een poolcentrum met darts is er flink uitgebreid.

Met de nieuwe zaak is het de bedoeling om meer mensen aan te trekken. En dat doen ze goed, want je vind hier veel manieren om gezellig los te gaan. Naast het ‘ouderwetse’ pool en darts kun je ook via een digitaal spelletjesbord gezellig mens-erger-je-nieten en andere klassieke spelletjes spelen. En de cocktails? Die komen uit een heuse cocktailmachine. En omdat alles altijd hetzelfde is, wordt de smaak er niet slechter op. Proost!

Bron: Club Red

Vernieuwde openingstijden

Zo’n zeventig mensen kunnen poolen en zo’n negentig mensen kunnen cocktails komen drinken. De vernieuwde club opent komende dinsdag al en is Red is zeven dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag tot en met donderdag: van 14.00 uur tot 01.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag: 14.00 uur tot 03.00 uur
  • Zondag: 16.00 uur tot 01.00 uur

De nachtclub is alleen nog op zaterdag geopend. Bron header: Club Red

Bron: Club Red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *