Cambuur verkoopt recordaantal seizoenkaarten in een week

Cambuur heeft in een week tijd een recordaantal seizoenkaarten verkocht. De Leeuwarders keren komend seizoen als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie terug in de Eredivisie.

‘’Het is vandaag precies een week geleden dat we gestart zijn met de seizoenkaartcampagne en de eerste week is het ongekend druk! Nog nooit hebben we in de eerste week zoveel verkocht als nu; we zitten al boven de 5.000 seizoenkaarten en dat is een record! Dank aan alle supporters voor de ongekende steun en als je er volgend jaar bij wilt zijn in de Eredivisie is ons advies om niet te lang te wachten. Supporters die nog moeten verlengen hebben tot woensdag 16 juni (12.00 uur) de tijd om dit te regelen’’, meldt de club op de website.

Dat betekent dat je nog twee weken hebt om je seizoenskaart te verlengen. Als seizoenskaarthouder in het afgelopen seizoen betaal je als dank voor de trouwe steun hetzelfde tarief als afgelopen jaren in de Keuken Kampioen Divisie. 

Het gaat momenteel zo hard dat de seizoenkaarten voor de Noord-tribune voorlopig zijn uitverkocht. Cambuur heeft daarom een wachtlijst in het leven geroepen, zodat als je je daarvoor inschrijft, je vooraan staan wanneer er na woensdag 16 juni nog seizoenkaarten beschikbaar zijn voor de Noord-tribune. Voor de andere tribunes zijn er nog wel seizoenkaarten beschikbaar. 

Je kunt je seizoenkaart verlengen via deze link of door langs te gaan in de Serviceshop op het kassaplein. 

Foto: Redmer Nauta

1 Reactie to “Cambuur verkoopt recordaantal seizoenkaarten in een week”

  1. Erg mooi stukje, met name een mooie en vooral toepasselijk foto! Ga zo door
    Groetjes hoi hè!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *