Cambuur begint en eindigt seizoen tegen FC Groningen

Het definitieve speelschema van het seizoen 2021/2022 voor de Eredivisie is bekend. Cambuur maakt op 15 augustus haar rentree in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De aftrap van deze wedstrijd is 12:15 uur.

Cambuur heeft op papier een lastige start van het seizoen. Zo gaan ze in de tweede en vijfde speelronde op bezoek bij respectievelijk PSV en Ajax. Op zondag 19 december staat de eerste derby gepland. Dan wordt er om 12:15 uur afgetrapt in het Cambuurstadion. 

De uitwedstrijd zal plaatsvinden tijdens de 31 speelronde, echter is er daarvoor nog geen tijd en datum bekend. Vanaf speelronde 22 tot en met 32 is er behalve de tegenstander sowieso nog niks bekend qua datum en tijd. Dit heeft te maken met eventuele Europese successen van de in Europa actieve clubs in de Eredivisie, waardoor het speelschema dan omgegooid moet worden. 

De laatste twee speelrondes staan al wel vast. Dit komt omdat alle wedstrijden dan tegelijk gespeeld moeten worden. Cambuur speelt haar laatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij FC Groningen op zondag 15 mei om 14:30. Cambuur begint en eindigt het seizoen dus tegen FC Groningen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *