Broederliefde komt naar Club RED! Kom jij ook?

Hebben de boys van Broederliefde nog een introductie nodig? Met nummers als ‘No money, no love’ en ‘Mi no lob’ hebben ze de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd: televisieoptredens, shows op grote festivals als Lowlands: het echte werk.

Zeer indrukwekkend, vooral wanneer je bedenkt dat ze gewoon voor de fun begonnen met het verspreiden van nummers via sociale media. De in Nederland (maar inmiddels ook ver daarbuiten) welbekende rapformatie uit Rotterdam treedt 22 april op in Club RED!

‘Hard werken’

Het gaat om een nieuwe editie van R&B Exclusive, met de lekkerste R&B, hiphop, afro & booty shaking beats. En daar treedt Broederliefde dus ook op!

Om even terug te komen op de boys van Broederliefde: ze halen overal hun inspiratie vandaan. Of het nou andere muziek is of een ‘gewoon’ feestje: door van alles en nog wat kunnen ze vanzelf komen tot een grote variatie aan nummers.

In 2016 spraken we Jerr, die het volgende tegen ons vertelde: “Qua afkomst zijn we ook divers. Die persoonlijke invloeden weerklinken
in onze muziek. Dankzij onze achtergrond hebben we geleerd hard te werken voor wat we willen bereiken.”

“We komen uit een moeilijke buurt, waar de mogelijkheden en kansen niet bepaald voor het oprapen lagen. Gelukkig konden we altijd op elkaar terugvallen, dat hield ons op het juiste spoor. Dat betaalt zich nu uit. Ondanks dat deze dingen in het verleden liggen, houdt het ons vandaag de dag nog steeds gedreven en scherp.”

Kom jij ook naar Broederliefde? Tickets en informatie vind je bij het Facebookevenement.

https://www.facebook.com/events/1375872923185391

https://www.facebook.com/events/1375872923185391

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *