Bistro De Yserman: Een mix van de Franse en Aziatische keuken

Bistro De Yserman in de Grote Hoogstraat mixt de Franse en Aziatische keuken tot overheerlijke gerechten. Van een Tom Kha Kai tot een tonijn met limoen Hollandaise en van een goede portie spareribs tot een tomatensoep: bij eigenaar en chef-kok Derk Heeringa ontdek je elke keer weer een nieuw (en overheerlijk) gerecht!

Door alle aandacht voor beleving ziet je maaltijd er niet alleen prachtig uit, maar smaakt en ruikt het ook overheerlijk. “Soms gaat een soep opnieuw de pan in, omdat ik niet tevreden ben met de ingrediënten. Mensen moeten een wauw-effect krijgen”, vertelt Derk. Daar schiet hij af en toe wel eens in door, biecht hij lachend op. “Een curry van Derk en een Paella van Maurits. Zo staat het daadwerkelijk aangegeven op de menukaart. Maak het persoonlijk! Daarnaast heb ik mensen uit het gehele land die lyrisch zijn over de smaakcombinaties, de kwaliteit van het eten, de wijnen en de gastvrijheid. Dit zijn waanzinnige complimenten die het harde werk lonen.”

“Je maaltijd ziet er niet alleen prachtig uit, maar smaakt en ruikt ook overheerlijk”

Gefilterde lucht en een flesje handgel

In tijden van corona is hygiëne natuurlijk extra belangrijk. Ook daar wordt goed rekening mee gehouden bij De Yserman: een luchtzuiveringsinstallatie filtert de lucht, de glazen worden extra schoongemaakt met alcohol en de menukaarten uitvergroot op de muur. Op elk tafeltje vind je een scanbare QR-code om je persoonlijke gegevens achter te laten in het geval van een coronabesmetting en een flesje handgel, zodat je altijd schone handen hebt. En heb je speciale dieetwensen of allergieën? Ook dan is alles mogelijk! Derk en zijn personeel zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Wil je thuis genieten van al het heerlijks van De Yserman? Dat kan natuurlijk ook! Met de nieuwste generatie elektrische fietsen en prachtige verpakkingen zorgt Derk ervoor dat je gerechten stomend aankomen. Alle informatie (en de bestelmogelijkheid) vind je op www.deyserman.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *