Bij Suksawat gaat de stekker er helaas uit per 1 februari

Net nadat we te horen krijgen dat er zeer waarschijnlijk een avondklok komt, komt ook nog eens het nieuws dat Suksawat helaas per 1 februari stopt. Dat is best onverwachts.

Waarom komen aan (bijna) alle goede dingen een einde? Helaas ontkomt Suksawat hier niet aan. Natuurlijk stoppen ze niet zomaar. Suksawat meldt dat NDC Mediagroep ophoudt met Suksawat omdat het NDC Mediagroep helaas niet is gelukt om Suksawat tot een goed verdienmodel te ontwikkelen. Dan moeten er soms moeilijke beslissingen worden genomen, zo laat Suksawat weten. Als het zo in elkaar zit, dan is het best begrijpelijk. Maar het is niet leuk natuurlijk. Het is wel duidelijk dat Suksawat toch wel een begrip is geworden voor Leeuwarden. Waar vind je anders zo’n leuk platform waar nieuws met humor wordt besprenkeld? Of waar amper een blad voor de mond genomen wordt? Ja, dat is een lastige.

Voor alle steun bedankt Suksawat jullie enorm en het zal ook raar zijn als het moment daar is. Maar, het is nog niet 1 februari en dus blijft Suksawat nog leuke content maken. Ook laten ze weten dat als je nog wat met ze wilt delen, je dat zeker moet doen. Want zoals in het bericht staat: “Dan laten wij het lichtje nog heel even aan.”

Bron: Suksawat

1 Reactie to “Bij Suksawat gaat de stekker er helaas uit per 1 februari”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.