Bestel vers, huisgemaakt en eerlijk eten bij Milans Platters!

Afgelopen vrijdag hebben wij op kantoor eten bestelt bij Milans Platters en dit is meer dan goed bevallen! Je kunt bij Milan allerlei soorten eten bestellen. Je kunt uiteraard tapas bestellen, maar ook oosters eten of een high tea lunch, en dat allemaal op een grote schaal. 

Het eten wordt vers gemaakt en bovendien geserveerd op servies, zodat het voelt alsof je toch uiteten bent. Het eten wordt vers bereidt en gemaakt met pure ingrediënten, en dat ook nog eens vanuit Milans eigen huis. In de berging liggen alle benodigdheden om al het eten vers te bereiden in de keuken en in de tuin staat de Smoker, waar al het vlees op wordt bereid.

Het eten wat Milan maakt (vanaf twee personen per soort) kan opgehaald of bezorgd worden. Dit gebeurt tot twintig kilometer buiten Leeuwarden tegen een kleine vergoeding en in Leeuwarden is bezorging gratis, maar het eten kan ook bij Milan thuis opgehaald worden. Het leuke van het bestellen bij Milan is dat wanneer je het laat bezorgen, je het thuis geleverd krijgt op servies. Dit om ervoor te zorgen dat je toch het gevoel hebt dat je uiteten bent. Echter, heb je het servies wel in bruikleen. Je moet 24 uur van tevoren bestellen en het servies wordt de dag erna keurig weer opgehaald door Milan. Voor mensen die ver weg wonen of voor mensen die het willen ophalen, serveren ze soms ook op bio disposable. Door het te leveren op servies of disposable wat oven bestendig is kunnen de gasten zelf bepalen of ze een aantal gerechten eventueel nog willen opwarmen. Iedere maand is er ook als special een wisselende platter. ‘’Een aankomend iets is de EK platter, waarbij je een gerecht kunt bestellen afkomstig van het land waar het Nederlands elftal tegen speelt.’’

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Milan via 06-46367856, een mail sturen naar info@milansplatters.nl, een kijkje nemen op de website www.milansplatters.nl of op de socials Facebook en Instagram via @milansplatters. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.