Bestel lekkere nieuwe biertjes bij poolcentrum All-in!

De lockdown duurt lang en er lijkt maar geen einde aan te komen. Poolcentrum All-in denkt er precies hetzelfde over. Om er toch het beste van te maken, heeft het poolcentrum met twee lokale brouwerijen (Het Brouwdok Harlingen en Tsjerkebier Easterwierum) drie biertjes ontwikkeld vanuit de slogan: “wij wat steun, jij een lekker biertje”.

De namen van deze biertjes zijn: de Blonde 9 Ball, de Dubbel Shot en de Triple Shot. Erg leuke, creatieve namen! De Blonde 9 Ball is een, zoals de naam al zegt, een blond biertje. Heerlijk gebrouwen met natuurlijk een vleugje bitterheid en een fruitige aroma. Een aanrader als je van blond bier houdt.

Ben je iemand die tijdens het drinken diepgaande gesprekken voert? Dan is de Bubbel Shot de juiste keuze! Met de krachtige cora-mouten in dit heerlijke dubbel bier kom je lekker tot rust bij jezelf of anderen. De Triple Shot vraagt veel van lichaam en geest, dus denk hier niet te lichtelijk over. Maar, je krijgt er wel wat voor terug!

Deze drie heerlijke biertjes kun je bestellen op de webshop van All-in en wordt dan bezorgd door PostNL. Wil je afhalen? Dat kan op vrijdag en zaterdag, tussen 13.00 en 15.00 uur.

Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *