Beatlesweek bij The SainT

‘Here Comes the Sun’ een bekende hit van The Beatles, onderdeel van het album Abbey Road. Volgende week donderdag is het precies vijftig jaar geleden dat dit memorabele album op 26 september 1969 in de winkels verscheen. Abbey Road, vernoemd naar de straat waar de studio van The Beatles ligt, is het laatste album waar de heren samen aan hebben gewerkt. Reden genoeg voor The SainT om een Beatlesweek te organiseren.

In Utrecht hebben ze een speciale pop-upstore geopend om het 50-jarige jubileum te vieren, maar als Beatlesfan hoef je deze twee uur lange treinreis niet te maken. Rudi Jacobs, eigenaar van The SainT in Leeuwarden en groot Beatlesfan, heeft namelijk zijn leverancier uit Liverpool zo gek gekregen dat er een mooie verzameling merchandise bij hem verkrijgbaar is en dat met maarliefst twintig procent korting op de reguliere prijs. De Beatlesweek is van maandag 23 tot en met zondag 29 september dus grijp je kans!

Voor de echte liefhebbers; de heruitgave van Abbey Road is op 27 september te koop bij verschillende platenzaken in Leeuwarden. En als je een nóg grotere fan van The Beatles bent, houd dan de Facebookpagina van The SainT goed in de gaten. Hier kun je meedoen aan een prijsvraag en maak je kans op drie hele mooie prijzen. Welke echte Beatlesfanaat wil dat nou niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *