Bar Bistro Duco binnenkort open

bar bistro duco leeuwarden

Horecaconcept Bar Bistro Duco binnenkort open in Leeuwarden

Het oude pand van Parnas staat helemaal in de steigers. Er komt namelijk een voor Leeuwarden nieuw horecaconcept in: Bar Bistro Duco. Het pand aan het Raadshuisplein was een beetje doorn in het oog en een anti-kraak walhalla. Naast Duco, komen er ook 50 nieuwe hotelkamers in voor het naastgelegen Fletcher Hotel.

Over vier maanden is het zover en opent het horecaconcept Bar Bistro Duco zijn deuren op het Raadhuisplein. Het concept, geïnitieerd door Fletcher Hotels, staat bekend om ambacht, de kunst van barbecueën en een hip en modern design. Kijk voor de gein eens op de website van Duco en je krijgt een impressie van het concept dat al in Deurne, Middelburg en Winterswijk is uitgerold. Fletcher grijpt meteen de kans aan om naast de nieuwe bistro, vijftig nieuwe kamers aan Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof toe te voegen.

De voortekenen voor de bar bistro zijn goed. Over vier maanden is het hartje zomer. Wij kunnen dus niet wachten om van hun barbecuespecialiteiten te genieten met daarbij een heerlijk, koud speciaalbiertje.

fletcher bar bistro duco leeuwarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *