Baden in Engelse stijl

De naam van de winkel doet het al een klein beetje vermoeden: bij Windsor Bathrooms vind je geen hypermoderne, strakke, volgens de laatste mode badkamers en keukens. Alles is in landelijke,  broccante en Engelse stijl. Vandaar ook de naam.

Klanten vanuit heel Nederland, zelfs vanuit heel Europa. Lammert van der Vegt is de enige ondernemer in Noord-Nederland die deze badkamers verkoopt. Wat  het unieke aan zijn concept is? ,,Alles wordt handgemaakt in onze werkplaats. De keukens bijvoorbeeld: we maken complete kastjes van berken- beuken- en eikenhout. De kastjes worden volledig van dit materiaal gemaakt, dus niet deels. Dat is onze specialiteit’’, zegt van der Vegt.

Een luxe badkamer is niet alleen een lust voor het oog, maar zeker ook een toevoeging aan het huis. Steeds meer mensen willen thuis een mooie badkamer hebben, zoals die ook in hotels te vinden zijn. Van der Vegt heeft recentelijk het Amstel Hotel in Amsterdam voorzien van badkamers. Ook een hotel in Hamburg en Brugge heeft hij zijn stempel op gedrukt. ,,Mijn klanten komen overal vandaan’’, zegt Van der Vegt.

Hoewel zijn klanten uit Wassenaar, Amsterdam en van Terschelling komen, heeft hij hier in Leeuwarden ook nog een flinke vinger in de pap. In september van dit jaar zou Van der Vegt een evenement organiseren in Leeuwarden, maar door de drukte is dat een maand opgeschoven. ,,Er kwam een woonbeurs tussendoor, waar we zeker moesten staan. Nu gaan we in oktober los’’, vertelt Van der Vegt.

In samenwerking met zijn buurman op het industrieterrein, die een woonwinkel heeft, komt er een grootschalige modeshow. Een eigenaar van een kledingwinkel en van een kapsalon uit Leeuwarden hebben ook de medewerking toegezegd. Het thema van het evenement is Broccante, wat ook wel te verwachten is. De Leeuwarder ondernemers zijn allemaal bekend met dit thema en in hun winkels is dat ook te zien.

Hou Windsor dus in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste trends en mooie badkamer- en keukeninspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *