Artiest in de spotlights: De Sluwe Vos op Tuinfeest Festival

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het tijd voor Tuinfeest Festival! Op 15 juli wordt de Prinsentuin omgetoverd tot een fantastisch festivalterrein waar je kan dansen bij drie verschillende podia. 

Op het programma staan allerlei vette artiesten die zorgen voor een heerlijk feestje. Vandaag zetten we een van hun in de spotlights: De Sluwe Vos!

De Sluwe Vos is de artiestennaam van Robert Vosmeijer. De Sluwe Vos heeft al vijftien jaar ervaring achter de Nederlandse en internationale draaitafels. En met zijn trackselectie en snelle manier van mixen houdt hij de dansvloer gegarandeerd brandend heet!

De Sluwe Vos heeft een talent voor het vinden van de coolste oldschool pareltjes. Die worden vermengd met nieuwe clubplaten. Zijn sound vind je precies tussen house en harde techno. Die mengt hij met een portie breakbeats en een vleugje rave.

Intercity 106

Zijn muziek kwam eerder al uit op verschillende labels als DGTL, Who’s Susan en zijn eigen platenlabel Patron Records. Op Patron kwam ook zijn ‘Live op Lowlands’ album uit, de opname van zijn optreden tijdens Lowlands in 2019.

Sinds 2020 heeft De Sluwe Vos zijn synthesizer-krachten gebundeld met producer en live-artiest Sjamsoedin onder de naam ‘Intercity 106’. Hun catchy nummer ‘Never Know’ was al het hoogtepunt van dj-sets van onder andere Âme en Dixon. In dit jaar brengt het duo hun eerste album uit.

Wanneer Robert Vosmeijer niet achter de draaitafels staat, vind je hem tussen de hardware in zijn studio. Hier werkt hij aan zijn verschillende projecten en aliassen.

Tickets kopen voor Tuinfeest? Dat doe je via www.tuinfeestevent.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *