AquaZoo: Een spetterend dagje uit!

AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de dieren, leef je uit in de speeltuinen en geniet van spetterende presentaties! Met je gezin, tijdens een schoolreisje of gewoon met je partner.

Zeeleeuwen Spetter Presentatie

Je staat in AquaZoo niet alleen oog in oog met de leukste dieren uit het waterrijk, maar je krijgt in het dagprogramma ook te zien hoe ze worden verzorgd. Zo is er de Zeeleeuwen Spetter Presentatie: tanden controleren, visjes vangen, brullen, zwemmen, alles komt aan bod! Vanaf de tribune geniet je van deze activiteit en het uitzicht op één van de grootste zeeleeuwenverblijven ter wereld.

Zeehondensafari

Even verderop in het park begroet je de zeehonden op een wel heel bijzondere manier. Tijdens de Zeehondensafari stap je onder begeleiding van de verzorgers op een trekschuit en help je hen de schuit in het midden van het meer te trekken. Ondertussen komen de zeehonden al nieuwsgierig een kijkje nemen. Zodra het emmertje met vis tevoorschijn komt, komen de zeehonden wel heel dichtbij!

Pinguïn Haringhap Festijn

Veel dieren hebben een ruim en open verblijf. Tussen de pinguïns lopen is dan ook een feest. Het Pinguïn Haringhapfestijn maakt het nóg leuker! De pinguïns krijgen een smakelijke maaltijd voorgeschoteld in de vorm van een lekker visje, en jij bent er gewoon bij.

Beestenboel

Naast zeeleeuwen, pinguïns en zeehonden wonen er nog veel meer dieren in AquaZoo. Tussen de shows door heb je dan ook alle tijd om op je gemak het park te verkennen. Loop imposante dieren als de nijlkrokodil en de ijsbeer tegen het lijf, bewonder de rode panda’s of de boom vol ringstaartmaki’s. Kijk ondertussen wel uit voor voorbij stuiterende moeraswallaby’s, rode reuzekangaroes en tammar wallaby’s, want ook bij hen loop je gewoon door het verblijf.

Spetterend

Wil je even rustig zitten? Op het terras drink je een verfrissend drankje of eet je een lekkere lunch, om daarna natuurlijk je weg te vervolgen. Ga op safari en sta oog in oog met de leukste dieren uit het waterrijk. Dit beleef je allemaal tijdens je spetterende dagje uit in AquaZoo Friesland!

De Groene Ster 2
T: 0511 43 12 14
E: info@aquazoo.nl
aquazoo.nl
Facebook

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude, Laurens Aaij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *