Altijd al in een cel willen overnachten? Kom naar het Alibi Hostel in Leeuwarden

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een gevangenis te slapen? Daar hoef je geen misdaad voor te plegen, want in Leeuwarden hebben we het Alibi Hostel in de Blokhuispoort! Het Alibi Hostel is het eerste en tot nu toe enige hostel van Leeuwarden. Hier is het mogelijk om jezelf een klein beetje een gevangene te voelen.

Hier boek je namelijk geen kamer, maar een cel! Op de eerste en tweede verdieping van de H-vleugel vind je cellen voor twee personen (een normale en een luxe), cellen voor vier personen en cellen voor vijf tot achttien personen.

Terugtrekken en gemeenschappelijke ruimtes

Op de tweede etage van het cellenblok verbleven vroeger de vrouwelijke gevangenen. Nu is het omgetoverd tot een gezellige woonkamer waar je  ‘s ochtends kunt ontbijten. Overdag en ’s avonds is het een gezellige ruimte waar je kunt genieten van een kopje koffie of drankje met een borrelhapje.

Daarnaast is er bij het hostel een fijne loungehoek. Daarvoor zijn twee cellen samengevoegd, zodat je met vrienden een spannende film kunt kijken of je juist even helemaal kunt terugtrekken. Zelf een simpele maaltijd bereiden? Dat kan ook, in de gemeenschappelijke keuken. En aangezien onze mooie stad perfect is om per fiets te verkennen, kun je hier ook een fiets huren. In tegenstelling tot de vroegere gevangenen zul jij je hier niet vervelen!

Nieuwsgierig hoe het is om in een gevangenis te slapen? Via de website van Alibi Hostel boek jij eenvoudig je cel.

1 Reactie to “Altijd al in een cel willen overnachten? Kom naar het Alibi Hostel in Leeuwarden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *