Aan deze ‘mannendingen’ irriteren vrouwen zich het meeste

 

Hoe mannen zich soms enorm kunnen irriteren aan het gedrag van de vrouw, ergeren vrouwen zich ook vaak genoeg aan het andere geslacht. Mannen en vrouwen kunnen niet zonder elkaar, maar zeker ook niet altijd met elkaar.

Hieronder een top vijf van ‘mannendingen’ waar vrouwen zich aan ergeren: 

Mannen die geen vragen stellen

Je hebt mannen die het continu over zichzelf hebben, maar geen vragen stellen aan hun gesprekspartner. Wanneer vrouwen met dit soort mannen praten, zijn ze hier meestal snel klaar mee. Dus als je een leuke gesprekspartner van een vrouw wil zijn, toon dan interesse, maar stel geen vragen omdat het moet. Open vragen is belangrijk om een diepgaan gesprek te kunnen voeren.

Mannen die zichzelf niet goed verzorgen

De moderne man van tegenwoordig let meer op zijn uiterlijk dan ooit tevoren, dit vinden wij vrouwen leuk, tenzij je hierin doorslaat. Zo vinden vrouwen het onaantrekkelijk wanneer jouw wenkbrauwen strakker zijn dan die van haarzelf of wanneer mannen langer bezig zijn met het klaarmaken. Wel is dit altijd nog beter dan helemaal niks doen aan je uiterlijk. Zorg ervoor dat je schone kleding draagt en genoeg aandacht besteedt aan je persoonlijke hygiëne. Dit kunnen jullie mannen andersom ook waarderen toch?

Mannen die niet over hun gevoel kunnen praten

Dat mannen in het algemeen moeilijker over hun gevoel praten is een feit, maar helemaal niet over je gevoel praten is iets wat vrouwen helemaal irriteert. Vertel je partner gewoon duidelijk wat je vindt en waar je mee zit, vrouwen waarderen het juist als je je kwetsbaar op durft te stellen. 

Mannen die zich kinderachtig gedragen

Dit is een grote irritatie bij vrouwen. Vrouwen krijgen het gevoel dat zij veel volwassener zijn dan de man. Je voelt je minder serieus genomen en je hebt niet het gevoel dat je hetzelfde over dingen denkt. Dingen die vallen onder kinderachtig gedrag zijn: Flippen om kleine dingen, constant kleine conflicten opzoeken en geen serieus gesprek kunnen voeren. 

Mannen die nooit lachen

Dit is behalve irritant ook een slechte eigenschap. Mensen die altijd serieus doen zijn vermoeiend. Maak plezier, doe leuke dingen en geniet. Tevens zorgt een glimlach op je gezicht ervoor dat je socialer overkomt. 

Dit is slechts een selectie van ‘mannendingen’. De meningen zullen hier ongetwijfeld over verdeeld zijn. Je nooit irriteren is ook niet gezond, dus denk maar zo: ‘’geen relaties zonder irritaties’’.

Bron: Man Man

4 Reacties op “Aan deze ‘mannendingen’ irriteren vrouwen zich het meeste”

  1. De goede niet te na gesproken maar… Eindelijk worden we in Nld. Ook wakker, en al die tijd maar gedacht hebben dat t hier zo gelijk was.
    Onderstaande uitdrukkingen beginnen eindelijk hier ook erkent te worden.

    Mansplaining, A man who has the urge to explain everything to women as he believes only he knows .
    Manterupting, men who frequently interrupts women because he does not listen to the content but want to voice his ideas above all else.

  2. Ik erger me vaak aan het feit dat de woorden ergeren en irriteren verkeerd in een zin gebruikt worden. Zeker door auteurs van atikelen. Ik irriteer me aan….fout. Ik erger me aan……goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *