Ben jij ook helemaal los gegaan in café Mammaloe?

Weet je nog? Café Mammaloe in de Doelesteeg? Even bij Richard, Jepma, Seth, Sem, Ruurd, Sjoebe, Smitje of één van de vele andere barmannen en barvrouwen aan de bar hangen? Meggie gooien of dansen op de bar. Bert Jan of Albert die de hele toko op stelten zet van achter de draaitafel. Even een leuke meid of jongen scoren. Zuipen met de spelers van Cambuur. De shots, mixjes en biertjes stroomden in overvloed. Niets was te gek en gezellig was het er altijd.

In maart 2002 opende dit bruin café zijn deuren in het pand aan de OudeDoelesteeg 10. De naam is afgeleid van de welbekende “Pipo de Clown en Mamaloe”. Dit kwam ook veelvuldig terug in het café. Het interieur was gebaseerd op de vroegere tv-serie. Als je het café binnen stapte, was het net of je een echte woonwagen binnen liep.

Iedere week werden er foto’s op de site gezet en kwam je weer een foto van jezelf tegen waarvan je hoopte dat je werkgever of ouders die niet tegen zouden komen. Dat de volumeknop nooit minder dan maximaal gezet kon worden werd altijd wel gewaardeerd. Met Classics, Top40, House, R&B, nederpop en heel veel meezingers waren de avonden van begin tot eind één groot feest. Wat zijn jouw herinneringen aan café Mammaloe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *