24WONEN – Bijzonder wonen hoeft niet duur te zijn

Op de Voltastraat nummer 5 op industrieterrein De Zwette is er meteen een gebouw dat opvalt, lijkend op een oude loods. Binnen in de loods vind je niet alleen een gepassioneerde man, die je bij binnenkomst vriendelijk begroet, maar krijg ook je een flinke dosis wauw-gevoel! In de industriële loods zit namelijk 24WONEN.

Ontstaan

De winkel is ontstaan uit het idee dat bijzonder wonen niet duur hoeft te zijn. Geart, de eigenaar van 24WONEN verteld “Door slim en groot in te kopen kan ik de meubelen voor de helft tot drie kwart goedkoper aanbieden, dan mijn concurrentie.” 24WONEN levert alles direct uit voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten op je nieuwe woonartikelen.

Nieuwe en Vintage woonartikelen

24WONEN is een woonwinkel voor nieuwe & vintage woonartikelen. Alles in de winkel is nieuw met uitzondering van de vintage producten. 24WONEN is een outlet en op de outlet artikelen zit geen garantie. Sommige producten importeren zij zelf en daar zit wel garantie op. 24WONEN is niet een standaard woonwinkel zoals je die normaal gesproken tegenkomt. Dit vraagt zo nu en dan om het nemen van een risico, maar met succes, want in de winkel is een fantastische stoere sfeer gecreëerd met gedurfde kleuren en industriële elementen.

Openingstijden

De winkel is geopend op maandag van 10:00 tot 17:00 uur, woensdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op dinsdag en donderdag is de woonwinkel alleen geopend op afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *