Kaashop Zaailand heet voortaan Cheesery

Kaasshop Zaailand heet sinds kort ‘Cheesery’. Cheesery is een formule voor verkoopondersteuning met zo’n 15 winkels in Nederland. De website is nog vindbaar onder de naam Kaasshop Zaailand. De formule biedt winkeliers net iets meer slagkracht in de strijd om de gunst van het winkelpubliek. Cheesery is bovendien meer eigentijdse naam waarmee eigenaar Robert van Dijk ook de breedte van zijn assortiment duidelijk wil aangeven. “Met de naam Cheesery wil ik meer de beleving rondom weergeven. Hoewel kaas in vele soorten onze hoofdmoot blijft, ontwikkelen we ons steeds meer richting delicatessenwinkel. De naam “Kaasshop” dekt de lading niet helemaal meer. Daarmee doe ik bijvoorbeeld onze olijfoliebar tekort.”

Cheesery biedt u de mogelijkheid om de promotie af te stemmen op het type winkel en de wensen van de winkelier. Naast een basispakket ondersteuning, wat iedere deelnemer automatisch ontvangt, heeft Cheesery verkoopconcepten ontwikkeld die deelnemers naar eigen inzicht kunnen gebruiken. Een manier van ondernemen die je steeds vaker ziet en waarmee winkeliers (gezamenlijk) hun voordeel kunnen doen.

Cheesery Kaashop Zaailand, zoals het nu eigenlijk heet, kan haar klanten nu uitgebreider informeren en adviseren. Bijvoorbeeld over de toepassing van bepaalde producten in gerechten. Cheesery is namelijk continu op zoek naar nieuwe inspiratie en nieuwe recepten. De bevindingen delen ze uiteraard met hun deelnemers. Want een mooi recept kan voor sommige aanleiding zijn om een (onbekend) product te kopen. Neem bijvoorbeeld ‘Italiaanse wintersoep met pecorino’. Velen zullen bij het lezen van zo’n recept voor het eerst een stuk pecorino kopen. En als dat in de smaak valt, kopen ze het misschien vaker. Probeer zelf maar…

Italiaanse wintersoep met Pecorino (voor 6 personen)

4 aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

300 gram courgettes, in plakjes

100 gram doperwtjes (vers of diepvries)

200 gram sperziebonen in stukjes

1 kleine bloemenkool, in kleine roosjes

100 gram champignons in stukjes

1 blikje witte bonen 4 dl

1 ui, fijngesneden

2-3 el olijfolie

6 rijpe tomaten, ontveld, in stukjes

4 el fijngesneden peterselie

zout en versgemalen peper

150 gram pasta of rijst

6 el pesto

200 gram geraspte Pecorino kaas

 

Bereiding

In een grote pan 2 liter water met wat zout aan de kook brengen. Aardappelen, courgettes, sperziebonen, bloemkool en champignons toevoegen en op zacht vuur ongeveer 30 minuten laten koken. Witte bonen toevoegen en ongeveer 5 minuten mee verwarmen. In een grote koekenpan olie verhitten en de ui hierin ongeveer 5 minuten zachtjes bakken. Tomaten en peterselie 5 minuten meebakken. Tomatenmengsel door de soep roeren en soep op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Breng de soep weer aan de kook, voeg de pasta toe en laat de soep nog 10-15 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met de pesto. Aan tafel een royale hoeveelheid pecorino over de borden met soep raspen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *