Uit het leven gegrepen
20 januari 2018 08:30
Al bijna dertig jaar kunnen we niet om Het Leven heen. De gezellige huiskamer is een plek om tot rust te komen met een krantje en een bakje koffie of thee en een plek om heerlijk te lunchen en te dineren. Sinds mei dit jaar is René van Dijk de nieuwe eigenaar van het eetcafé en dat betekent verandering, of toch niet?
René
Het Leven is laagdrempelig en staat bekend om de huiskamerlijke sfeer en het voortreff elijke eten. De keuken heeft een hoge standaard en ze dagen zichzelf graag uit om eigenwijs, maar lekkere gerechten te maken. Toen René het eetcafé in mei overnam wilde hij eerst kijken hoe de zaak loopt en vooral kijken hoe het in de markt staat. Zijn observaties zullen niet resulteren in een compleet ander concept. Nee, het eetcafé heeft namelijk een sterk, eigen smoel en René wil deze vooral versterken en fi netunen. Natuurlijk wil hij er ook een stukje van zichzelf instoppen. Met dertig jaar horeca-ervaring variërend van ‘natte horeca’ tot hotels weet hij van wanten. Hij hunkerde al een tijdje naar een nieuwe food horeca uitdaging en met Het Leven heeft hij die.
Reacties op dit artikel
Reactie plaatsen? Log in met uw account.