Lekkerste biefstuk bij Loetje Leeuwarden?

20 februari 2019 15:07

Lekkerste biefstuk bij Loetje Leeuwarden?

In een recent artikel van de Telegraaf werd het geheim achter de beroemde biefstuk van Loetje vrij gegeven. Bakken in margarine, niet in roomboter. Roomboter komt niet op de temperatuur om een biefstuk dicht te schroeien en verbrandt sneller. De pan mag niet schoongemaakt worden met zeep, maar je veeg hem schoon met een keukenrol en spoel hem na met heet water. De ossenhaasbiefstuk wordt geserveerd in veel jus. Dit is al sinds 1979 het recept van Loetje. De keten heeft sinds een paar maanden een restaurant in Leeuwarden. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaring.  Wat vinden jullie van Loetje Leeuwarden?   terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Skyline van Leeuwarden

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.