Yourdailyteacup: dé theebelevingsstore van Leeuwarden

Sinds februari dit jaar vind je aan de Nieuwestad 23 Yourdailyteacup. Eigenlijk vind je nog op vrij weinig plekken in het Noorden van Nederland theespeciaalzaken, dus na het succes van Yourdailyteacup in Groningen, is de theebelevingsstore nu ook in Leeuwarden gevestigd.

In de winkel kan je terecht voor bijzondere theesmaken en bijpassende accessoires, zoals theepotten en -mokken, thermosflessen en opbergblikken. Wil je de thee alvast proeven? Dat kan natuurlijk ook. Ga lekker zitten aan één van de tafeltjes en er wordt een heerlijke kop thee met wat lekkers erbij geserveerd. Of ga voor een van de speciale thee drankjes. Zo krijg je de complete theebeleving. Voor de diehard koffieliefhebbers is er natuurlijk ook een kopje koffie in de aanbieding.

Bij Your Daily Tea Cup zijn ze fan van het gebruik van losse thee in plaats van theezakjes! Dat maakt je theemomentje net wat specialer en het ziet er nog gezellig uit ook. Je kunt er ruim 160 soorten losse thee vinden, om in de winkel te proeven, maar natuurlijk ook om mee naar huis te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de smaken Morning Sunrise, Raspberry Swing en Black Spicy Chai.

Kom je er zelf niet helemaal uit? De medewerkers van Your Daily Tea Cup helpen je graag. Kom naar de winkel en laat je verrassen door een van de vele smaken!

Yourdailyteacup
Nieuwestad 23   
8911 CG 
Leeuwarden 
info@yourdailyteacup.nl 
www.yourdailyteacup.nl 
@yourdailyteacup
@yourdailyteacupleeuwarden

Maandag: 12-18 uur
Dinsdag: 10-18 uur
Woensdag: 10-18 uur
Donderdag: 10-21 uur
Vrijdag: 10-18 uur
Zaterdag: 9-17 uur
Zondag: 12-17 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *