YOUR DAILY TEA CUP: dé theebelevingsstore van Leeuwarden

Deze fijne en warme winkel aan de Nieuwestad 23 is een waar theeparadijs! In de Your Daily Tea Cup-winkel verkopen ze bijzondere theesmaken en bijpassende accessoires, zoals theepotten- en mokken, thermosflessen en opbergblikken.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor losse thee in plaats van thee uit theezakjes en dat juichen ze bij Your Daily Tea Cup alleen maar toe! Dat maakt je theemomentje net wat specialer en het ziet er nog gezellig uit ook. Je kunt er ruim 160 soorten losse thee vinden, om in de winkel te proeven, maar natuurlijk ook om mee naar huis te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de smaken Morning Sunrise, Raspberry Swing en Black Spicy Chai.

Waarom anders?

Want wat maakt losse thee anders dan thee uit de supermarkt? Dat kan Rensina, degene die het bedrijf is gestart, ons haarfijn uitleggen. “Ik zeg altijd: een theezakje hengel je in je water en je gaat verder met je werk. Met losse thee wordt het veel meer een genietmomentje. Je kiest bijvoorbeeld een speciaal smaakje of één waar je heel veel zin in hebt. In een los theezakje zit bijvoorbeeld mango aroma, maar geen échte mango. Dat zit wel in onze thee. Of je ziet de blaadjes ontvouwen. Dat vind ik prachtig om te zien.” 

Moeite met kiezen? Ze helpen graag en adviseren je als je dat fijn vindt. Kom naar de winkel en laat je verrassen door een van de vele smaken!

Yourdailyteacub vind je aan de Nieuwestad 23 in Leeuwarden.

Maandag: 12-18 uur
Dinsdag: 10-18 uur
Woensdag: 10-18 uur
Donderdag: 10-21 uur
Vrijdag: 10-18 uur
Zaterdag: 9-17 uur
Zondag: 12-17 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *