Yes! Typhoon komt binnenkort naar Neushoorn!

Yes, yes, yes: Typhoon komt naar Neushoorn! De rapper stond al een tijd op het wenslijstje van Neushoorn en op 9 juli is het eindelijk zo ver.

Typhoon is de artiestennaam van Glenn de Randamie. Hij rapt, spreekt en zingt op een eerlijke en kwetsbare manier over onder andere liefde, geloof, slavernij en ambitie. Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen.

Verbinding

Dat doet de artiest overigens nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn liveshows is die verbinding een échte ervaring. Niet alleen muzikaal, maar ook fysiek word je meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Voordat Typhoon optreed, wordt het publiek opgewarmd door hiphopartiest Massi. “Een blauwe lucht met hier en daar een wolkje”. Zo zou je Massi als persoon en artiest op dit moment kunnen omschrijven. “Massi” wordt zijn artiestennaam.

Want Massi, dat is wie hij is. Zo noemen zijn vrienden hem al zijn hele leven. Die naam is onderdeel van zijn identiteit, net zoals muziek maken dat is. Op de Rockacademie leerde hij muzikanten kennen die familie werden en ontwikkelde hij zich als frontman en muzikant. Hij neemt je mee op de reis naar jezelf kunnen zijn.

Kaarten voor Typhoon zijn te koop via de website van Neushoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.