Stripwinkel AHA

Boeken & strips

Stripwinkel AHA

Klokstraat 12
8911 HC Leeuwarden
T 058 213 93 55

Openingstijden

Maandag
Canine Gesloten
Dinsdag
Canine 13:00 tot 18:00 uur
Woensdag
Canine 13:00 tot 18:00 uur
Donderdag
Canine 13:00 tot 18:00 uur
Vrijdag
Canine 13:00 tot 18:00 uur
Zaterdag
Canine 12:00 tot 18:00 uur
Zondag
Canine Gesloten

Extra Info

Voorzieningen: Rolstoelvriendelijk
Parkeren:
Parkeergarage Oldehove en Zaailand – 500M

Stripwinkel AHA

Hij is klein, en je moet misschien even zoeken, maar de meeste figuren zullen stripwinkel AHA moeiteloos weten te vinden. Die hebben daar een neus voor. Maar hoe klein de winkel ook is, je vindt er wel mooi de grootste collectie stripalbums van Friesland! Klenggg! Ja, echt waar! Pagina’s vol met striphelden van vroeger en nu. En soms zijn dat dezelfde, zoals Suske & Wiske, Lucky Luke, Michel Vaillant en Asterix. Nieuwe stripfiguren zijn bijvoorbeeld Quetzalcoatl, Angry Birds en Minions.

Een waar Mekka dus voor stripliefhebbers in het algemeen en voor fans van Kuifje in het bijzonder. Want behalve stripboeken over deze Brusselse verslaggever, vind je er ook behoorlijk veel gewilde Kuifje-curiosa, variërend in prijs van € 5,- tot € 200,-. Daar zit helaas geen kafttekening van Hergé himself tussen, want daar moet je tegenwoordig € 2.500.000,- voor neertellen. Padammm! Legt u daar maar neer…

Verder in AHA ook een bescheiden collectie klassieke literatuur en Engelstalige pockets. En daar zijn ook veel liefhebbers voor. Stripwinkel AHA is typisch zo’n klein pareltje op winkelgebied. Door dit soort winkels is struinen door de binnenstad altijd leuk. Dus als je dat gaat doen, denk dan bij jezelf: Aha!

Stripwinkel Aha

Bij stripwinkel Aha vindt je allerlei oude en nieuwe stripboeken, maar ook merchandise en ander collectors items. Stripwinkel is altijd geïnteresseerd in oude strips in goede staat, dus als je er nog een paar hebt, dan wil Aha ze misschien van je overnemen.

Strips

Zowel oude als nieuwe stripboeken zoals: Lucky Luke, suske en Wiske, Guust, Aterix, Rode Oortjes, Donald Duck,

Kuifje

De winkel is gespecialiseerd in Kuifje. Behalve de albums vind je ook allerlei collectors items variërend in prijs van € 5,- tot € 250,-

Klassieke literatuur

Engelse pockets