Voor bijna een miljoen is dit prachtige monumentale pand van jou

Vorige week woensdag waren de uit Leeuwarden afkomstige Willy Bergsma en haar dochter Ydwerd te zien in het televisieprogramma ‘Steenrijk, Straatarm’. Zij verruilden hun prachtige huis aan de Ossekop een week lang voor een sociale huurwoning in Zoetermeer. In het programma vertelde Willy onder andere dat het monumentale pand waarin ze wonen te koop staat.

‘De Olde Signorie’ zoals het pand heet, is een Rijksmonument en is afkomstig uit 1650(!). Veel oude elementen zijn nog steeds duidelijk terug te zien wanneer je de foto’s van de woning bekijkt. Natuurlijk is het pand door de jaren heen ook een aantal keer flink onder handen genomen en is het goed onderhouden.

De huidige bewoners wonen zelf in een deel van het pand, het andere deel wordt gebruikt als bed & breakfast. Een ideale locatie natuurlijk zo vlakbij het centrum, maar je kunt de ruimtes natuurlijk ook een andere mooie invulling geven.

Lijkt het jou wat om hier te gaan wonen en misschien wel je eigen bed & breakfast te beginnen? Voor 996.000 euro is dit monumentale pand aan de Ossekop in Leeuwarden van jou!

Alle info over en foto’s van dit prachtige huis vind je terug op Funda via deze link.

Foto: Funda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *