Volgende week in Neushoorn: Bierfestival, 40UP Popronde en het Open Podium

Er komt weer een week vol gave evenementen in Neushoorn aan! En net zoals de afgelopen weken zetten we weer een aantal voor je op een rijtje.

Bierfestival Leeuwarden

Tijdens Bierfestival Leeuwarden worden de allerbeste én allernieuwste speciaalbieren geproefd. Speciaalbier Café De Markies en Neushoorn presenteren deze editie wederom verschillende topbrouwerijen met meer dan honderd speciaalbieren.

Lokaal, nationaal en internationaal: het wordt op zaterdag 24 september allemaal ingevlogen om er weer een geslaagde fuif met de lekkerste bieren van te maken. Bovendien is het Bierfestival niet compleet zonder tap-takeovers, lekker eten en goede muziek.

40UP

Ook al begint het leven bij 40, dansen kun je bijna nergens meer. Gelukkig keert rondtoerend dansfeest 40UP op vrijdag 23 september terug naar Neushoorn en kunnen 40-plussers weer met de voetjes van de vloer. Het wordt een bijzondere avond met de lekkerste platen van toen en nu.

Open Podium

Na de meerdere successen van de edities die gehouden zijn in voorgaande jaren, in een tijd zonder corona, is het Open Podium op donderdag 22 september terug. Het is dé plek om creatief talent een podium te geven. Alle inspirerende en verrassende acts in kunstdisciplines zijn welkom op het podium.

Popronde

Op vrijdag 23 september is het tijd voor Popronde. Ontdek de headliners van de toekomst en geniet de hele avond van livemuziek. Het 3voor12 podium in het Neushoorn Café is de plek om nieuwe, spannende en talentvolle acts te ontdekken.

Muylike brengt zomerse indietunes, De Toegift combineert Nederlandstalige poëzie en hedendaagse indie muziek en Mood Bored bestormt het podium met indie rock.

De officiële Popronde afterparty wordt knallen met COW Shift Z, die continu verrast met haar gelaagde elektronische sound.

Huisarrest

Geen goed feest blijft ongestraft. Na een geslaagde eerste editie, kan een tweede natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 24 september staat Huisarrest klaar in het Neushoorn Café met heerlijke househitjes en dikke techno beukers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.