Verhuist de Aldi naar de Centrale?

Aldi naar de Centrale?

Aankomende woensdag dient Julie Bruijnincx van D66 een voorstel in voor de verhuizing van de Aldi Cambuurplein naar de Centrale in. Aldi wil al langer deze verhuizing. Door de afspraken gemaakt in de jaren ’90 is tot nu toe het voorstel van de Aldi altijd afgewezen. Toen werd vastgelegd dat er geen supermarkt mag komen op de Centrale.

De verhuizing van de Aldi kan veel gevolgen hebben. Denk aan de verhoging van verkeersdrukte en leegloop van de omliggende winkelgebieden zoals op het Cambuurplein en Camminghaburen. Natuurlijk heeft dit ook voordelen. Als we de tekening moeten geloven wordt de Centrale echt een stuk mooier en zullen de gevestigde winkeliers profiteren van de toenemende drukte. 

Wij zijn vooral benieuwd naar de mening van de lezers. Willen jullie een supermarkt op de Centrale?

Foto: Winkelcentrum de Centrale

4 Reacties op “Verhuist de Aldi naar de Centrale?”

  1. Als dat gaat gebeuren ga ik mijn boodschappen wel doen bij de aldi in bilgaard of ik ga helemaal niet meer naar de aldi. Het lijkt mij niet handig in ieder geval. Mijn kleine boodschappen doe ik bij de Jumbo hoeksterend omdat dit om de hoek is maar mijn wekelijkse boodschappen doe ik op het cambuurplein

  2. Niet wenselijk ivm bestemmingsplan Centrale. Gemeente is daar al veel te ver gegaan en er is nooit voldaan aan de OV verbinding viseversa met centrum stad dat het al moeilijk genoeg heeft. De beer is dan echt los en de rondweg stroomt nu al vol met auto’s. En het Cambuurplein dan? Loopt dan leeg voor de wijk.

    1. nou het ov naar de stad van centrale is geen probleem want er gaan costant 3 bussen . en ik kan weten want woon tegenover Centrale. En van mij mag de aldi komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *