Uitgever uitmagazine: “tevreden met samenwerking Neushoornmagazine”

Eindelijk is het zover, 2018 is begonnen. Het jaar waarin we de hele wereld laten zien wat wij op cultureel gebied allemaal te bieden hebben. Als binnenstadbewoner ben ik erg blij met alle activiteiten die er gaan plaatsvinden. Het jaar is in ieder geval al goed begonnen met een fantastische opening (waarom organiseren we niet ieder jaar een openingsweekend?) en Waterlicht van Daan Roosenraade was ook een erg leuke ervaring. Maar ook de opening van Lân Fan Taal en de nieuwe, verbouwde Blokhuispoort zijn echte aanwinsten voor de stad.

Dit alles heeft ons ook doen inspireren om eens goed naar het UIT! in Leeuwaren magazine te kijken, want in een jaar waarin je Culturele Hoofdstad bent hoort volgens ons ook een passend uitgaansmagazine.

Zo hebben we besloten het Welkom! in Leeuwarden magazine en het UIT! in Leeuwarden magazine samen te voegen. Hierin zullen we veel meer aandacht aan cultuur besteden. Daarnaast hebben we er een nieuwe huisstijl op losgelaten en zijn we erg blij met de extra Neushoorn-bijlage waarin we al onze creativiteit in kwijt kunnen. Ook redactioneel gezien zetten we komend jaar sterker in en ben ik erg blij met onze twee nieuwe columnisten, Bonny Dijkstra en Celine Wierda.

Natuurlijk gaan we op culinair gebied ook goed uitpakken komend jaar.  Zo hebben we iedere editie de eetrecensie en houden we jullie uiteraard op de hoogte van alle nieuwe restaurants en alle nieuwtjes van de bestaande horeca.

Hopelijk hebben jullie net zoveel plezier met het lezen van het nieuwe UIT! magazine als wij hadden met het maken ervan. Mochten jullie opbouwende kritiek hebben of leuke ideeën en/of tips dan kan je me altijd mailen via info@welkominleeuwarden.nl

Dennis Dörfel
Uitgeverij Welkom in Leeuwarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *