This is Sparta(cus)!

Pizzeria Spartacus is volop in beweging. Eerst zaten ze in de Peperstraat in de binnenstad, nu zijn ze sinds kort op de Hemrik neergestreken. Eigenaar Mesut Esinti is daarnaast de samenwerking aangegaan met compagnon Cagdas Tuncel. Samen staan ze garant voor heerlijke, versbereide 100% halalgerechten, maar werken ze ook aan een nieuwe zaak.

Kwaliteit bewaken
De recente verhuizing van Spartacus komt niet uit de lucht vallen: ‘Toen we naar de Peperstraat verhuisden, kregen we er veel klanten bij. Het ging alleen maar beter, maar we kwamen ook problemen tegen. Wij wilden zitmogelijkheden creëren en mensen naar binnen trekken, alleen bleek dat als we dit deden de bestellingen die bezorgd moesten worden, later bij de klant thuis aankwamen.’ In de Peperstraat was het ook niet mogelijk om de bezorgauto’s te parkeren, waardoor de locatie niet geschikt bleek voor Spartacus. ‘We willen graag onze kwaliteit bewaken. Onze hoofdzaak is toch het bezorgen van maaltijden. Daarom hebben we besloten om naar de Hemrik te verhuizen. Hier richten we ons weer puur op bezorging. Dit is de ideale locatie, dichtbij de rondweg, om snel te kunnen bezorgen.

Nieuwe concepten
Naast de verhuizing gaat Mesut samenwerken met Cagdas Tuncel. Cagdas heeft de nodige horeca ervaring in Turkije opgedaan en heeft ook een lange tijd bij Saray gewerkt. Bovendien kennen de compagnons elkaar goed: ze zijn samen opgegroeid en weten wat ze aan elkaar hebben. ‘Ik heb Spartacus nu 3,5 jaar en het is tijd voor uitbreiding. Ik was al druk bezig met een nieuwe zaak, maar het uitvoeren van die plannen gaat samen een stuk gemakkelijker’, legt Mesut uit. Wat de plannen precies zijn, houden ze nog even geheim. We wachten in spanning af. Wel weten we al dat er binnenkort nieuwe gerechten op de menukaart komen. Ondertussen blijven we onze 100% halal en vers bereide pizza’s, kapsalons en broodjes shoarma natuurlijk bij Spartacus bestellen.

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *