Nieuw geopend: de Skeve Toren!

We kunnen met zijn allen lekker brunchen, lunchen en borrelen bij een tof nieuw plekje: de Skeve Toren! Aan het Oldehoofsterkerkhof, in het gebouw van de oude stadsherberg, kun je genieten, tot rust komen en ontspannen met een goede borrel en bite of heerlijk diner.

Of je nou even wil bijkomen na een dagje shoppen of cultuur snuiven of even ontspannen de dag wil afsluiten met een lekker diner en goed glas wijn: je reden van bezoek maakt niet zo heel veel uit. Op elk moment van de dag verwelkomt het team van de Skeve Toren je met heel veel plezier.

Borrelplankje en uitzicht

Geniet van een goedgevuld broodje, een vis-, vlees-, vega- of combiborrelplankje of een proeverijtje van allerlei verschillend lekkers. Een ding is zeker: hier is een bijzondere ervaring gegarandeerd. En dat allemaal met prachtig uitzicht op ‘onze’ toren van Pisa: de Oldehove.

Wil jij komen eten bij de Skeve Toren? Zondag en maandag is het restaurant van 11.00 tot 22.00 uur geopend, donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur. Dinsdag en woensdag is de Skeve Toren gesloten. Alle contactinformatie vind je op hun website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *