Poppodium Neushoorn organiseert unieke internetevenementen

Daar zitten we dan: noodgedwongen thuis, omdat de wereld piepend en krakend tot stilstand komt vanwege het Coronavirus. Zo zijn ook alle liveshows van poppodium Neushoorn voorlopig verplaatst of geannuleerd en is het altijd bruisende gebouw ondertussen helemaal leeg. De mannen en vrouwen van Neushoorn gaan echter niet bij de pakken neerzitten, maar organiseren via internet een aantal leuke en ludieke evenementen! Dit is wat je de komende weken staat te wachten:

Zondag 22 maart: FIFA20 Online Tournament

Lekker dan: óók nog eens geen voetbal op televisie. De mannen en vrouwen van Neushoorn houden wel van het spelletje, en organiseren daarom een online FIFA2020 toernooi! De winnaar mag samen met drie vrienden naar een Neushoorn concert naar keuze, inclusief vijftig (!) euro consumptietegoed. Meedoen? Dat kan! Geef je vóór zaterdag 21 maart 17.00u op door een mail te sturen naar fifa@neushoorn.nl, met je naam en PSN username. Meer info nodig? Check dan hier het Facebookevenement.

Vrijdag 27 maart: PopQuiz Live! Online edition

Yes! Er komt een een online editie van de befaamde PopQuiz Live! Popgeschiedenis: daar draait het om. In grappige, cryptische of totaal onverwacht vragen, wordt jouw muziekkennis getest. Ook deze editie is er weer livemuziek aanwezig (rechtstreeks vanuit de huiskamer) voor de nodige muzikale ondersteuning, en om jullie hersenen te doen kraken, natuurlijk. Het wordt een gezellig avond, waarbij de winnaars een stapel toegangskaarten voor een Neushoorn-concert naar keuze ontvangen. Opgave via wietze@neushoorn.nl. Maximaal 1 huiskamer per team ;). Heb je meer informatie nodig? Check dan de Facebookpagina van het evenement!

Zaterdag 4 april: Online Spreekbeurten Festival

Trillende knieën, klamme handjes, voor veel mensen was het geven van een spreekbeurt echt doodeng! Maar spreekbeurtfobie of niet, bijna iedereen heeft specifieke kennis op een bepaald gebied. Is het dan niet super interessant en inspirerend om deze kennis met elkaar te delen? De helden van Neushoorn vinden van wel! Daarom organiseren ze een online spreekbeurten festival. Meedoen? Leuk! En het is heel simpel: maak een filmpje van maximaal 10 minuten waarin je een spreekbeurt geeft over jouw onderwerp. Stuur deze vervolgens in naar Neushoorn (bijvoorbeeld via WeTransfer, Google drive etc) via spreekbeurt@neushoorn.nl. Op zaterdagavond 4 april, om 20u, worden de video’s vertoond via een livestream. Meer info nodig voordat je mee gaat doen? Check dan het Facebookevenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *