Het nieuwe stadsplatform van Leeuwarden binnenkort online

Foto: Simon van der Woude

Om de lokale ondernemers in Leeuwarden te helpen in deze moeilijke en spannend tijd, wordt er op een zeer korte termijn een online stadsplatform gerealiseerd. In samenwerking met de Stichting Binnenstadsmanagement Leeuwarden en ViaDennis.nl gaat ook Welkom in Leeuwarden hier een rol in spelen.

Het platform heeft als doel om winkels en horecagelegenheden in Leeuwarden in contact te brengen met de inwoners van de stad en omliggende dorpen. Doordat alle informatie overzichtelijk wordt weergegeven op één website, www.winkelsleeuwarden.nl, kun je in een opslag zien wat Leeuwarden allemaal te bieden heeft. Hierbij kun je denken aan algemene informatie over de onderneming, actuele openingstijden, afhaal- en bezorgmogelijkheden en (kortings)acties. Het mag dan wel crisis zijn, maar dit is ook een tijd waarin veel ondernemers met speciale aanbiedingen gaan werken. Dit is allemaal terug te vinden op het nieuwe stadsplatform.

Daarbij kan er een leuk redactioneel item over de ondernemer toegevoegd worden, waarin hij of zij uitlegt hoe er omgegaan wordt met het coronavirus en welke eventuele veranderingen dit met zich meebrengt voor de klant. In deze tijd tonen veel ondernemers zich creatief! Ook is er de mogelijkheid om door te klikken naar de eigen website van de desbetreffende winkel.

Wil jij als ondernemer hier ook aan meewerken? Stuur dan een mailtje naar info@welkominleeuwarden.nl voor meer informatie en eventuele vragen en/of opmerkingen. De verwachting is dat rond 10 april het stadsplatform online gaat. Ook zijn wij opzoek naar vrijwilligers die content willen plaatsen op de nieuwe website. Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Ook dan kun je een mailtje sturen naar info@welkominleewarden.nl.

Nieuwe ontwikkelingen rondom dit project zullen bekend gemaakt worden op de website en Facebookpagina van Welkom in Leeuwarden. Houd ons de komende tijd dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *