Het bierfestival is terug: meer dan honderd van de allerbeste en allernieuwste speciaalbieren proef je in De Markies en Neushoorn

Het Bierfestival is terug! Of nou ja, bijna dan. In september staat er opnieuw een editie van Bierfestival Leeuwarden gepland! En net zoals vorige keren presenteren Speciaalbier Café De Markies en Neushoorn verschillende topbrouwerijen met meer dan honderd speciaalbieren.

De liefhebbers en fijnproevers weten het inmiddels al, maar: elke editie van Bierfestival Leeuwarden is er iets nieuws te ontdekken. Of het nou gaat om lokaal, nationaal of zelfs internationaal: het wordt allemaal ingevlogen om er een geslaagd feestje met de lekkerste bieren van te maken.

Kennis maken met brouwers

Op het festival krijg je de kans om de lekkerste speciaalbieren te proeven en persoonlijk kennis te maken met de brouwers. Daarnaast: het Bierfestival is niet compleet zonder de tap-takeovers, het lekkere eten en een goed muziekje.

Als je dit leest, denk je misschien “Waarom zou ik daar nú al iets over moeten weten? Het Bierfestival is pas in september!”. Klopt, maar meer dan veertig procent van de kaarten is al uitverkocht. Als je er bij wil zijn, moet je dus snel zijn!

Voor €17,50 ben je verzekerd van entree tot het festival. Voor die prijs krijg je ook een festivalboekje, flesje water en een gloednieuw festivalbierglas. Kaartjes halen voor het bierfestival doe je hierrrr.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.