Exclusief schoenennieuws bij Schlichting

Dat Schlichting niet zomaar een schoenenwinkel is, wisten we al. Ze staan voor goed schoeisel en er gebeuren altijd leuke dingen. Ook nu hebben we leuk nieuws. Dit keer een nieuw merk en een verrassende samenwerking. De exclusieve herenschoenen van Fabian zijn inmiddels verkrijgbaar en de webshop voor damesmerk Verhulst is in de maak.

Verhulst
Wouter en Mariëtte van Schlichting werken al jaren samen met Verhulst. Het merk maakt als sinds de jaren ’30 zeer modieuze en comfortabele damesschoenen. Door de jaren heen zijn ze steeds vlotter en modieuzer geworden, zonder het loopcomfort uit het oog te verliezen; de losse voetbedden en goede pasvorm zijn gebleven. De nieuwe wintercollectie combineert best of both worlds en toont een stoer, maar vrouwelijk ontwerp.

Online
Het leuke is dat Verhulst straks ook online verkrijgbaar is. Verhulst was erg onder de indruk van de samenwerking tussen Schlichting en Loints of Holland: samen creëerden zij een prachtige webshop. Verhulst heeft hier ook oren naar en heeft de Leeuwarder schoenenwinkel benaderd om eveneens een webshop op te zetten. Deze winter is de webwinkel online en zijn de Verhulst-schoenen voor het eerst online verkrijgbaar.

Fabian
Wil je als man de blits maken? Dan hebben Wouter en Mariëtte goed nieuws! Sinds oktober vind je bij hen de hippe herenschoenen van Fabian. Het design komt voort uit de samenwerking tussen Schlichting en een bevriende winkel in Putten. Plus, fabrikant Don John maakt de Fabian-collectie uitsluitend voor deze twee ondernemers. De schoenen springen in het oog door opvallende kleuraccenten, uitsluitend gebruik van leer en het gemak van een losse inlegzool. Ook hier zie je de combinatie van stijl en comfort waar Schlichting zo bekend om staat. Wanneer loop jij binnen voor een stijlvol paar Fabian-schoenen?

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *