Binnenkijken bij de nieuwste hotspot van Leeuwarden: de Skeve Toren!

Leeuwarden is natuurlijk al harstikke leuk, maar tegen een nieuw restaurant in Leeuwarden zeggen wij geen nee! Wij waren daarom ook blij met het nieuws dat er een nieuwe hotspot bij is gekomen. En niet zomaar eentje…

We hadden jullie al verteld over de nieuwste aanwinst in Leeuwarden: de Skeve Toren! Het zusje van Lazy Lemon, want ze hebben beide dezelfde eigenaar. De naam zegt het al.. de locatie is bij onze Oldehove aan het Oldehoofsterkerkhof, in het gebouw van de oude stadsherberg. De vorige keer hadden we nog geen foto’s en ervaring omdat ze net open waren, maar ondertussen zijn we er geweest, en we kunnen alvast verklappen: we hebben niets teveel gezegd. De Skeve Toren is absoluut een aanwinst in Leeuwarden! Wij laten jullie graag digitaal iets meer zien om alvast een beetje sfeer te proeven.

Dit staat er onder andere op het menu

Lees verder onder de foto’s

Borrelen en dineren

Zie jij jezelf al zitten aan deze té leuke Plate op je tafel en met een heerlijk wijntje in je hand? Bij de Skeve toren is het genieten, tot rust komen en ontspannen met een goede borrel en bite of heerlijk diner. Hier kun je genieten van een goedgevuld broodje, een vis-, vlees-, vega- of combiborrelplankje of een proeverijtje van allerlei verschillend lekkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *