Béyonit steunt lokale ondernemers tijdens de coronacrisis

Béyonit gaat met een team van dertig mensen kijken hoe ze de lokale mkb kunnen ondersteunen tijdens de coronacrisis. Met de hulp die zij aanbieden wil Béyonit graag dat bedrijven het beste presteren.

Zie vooral de kansen, hoe lastig het ook is. Dat is de visie die Frank Zijlstra en Bram Niemendal hebben, zo meldt RondOm Vandaag. Béyonit lost elke dag moeilijke vraagstukken op die bedrijven zelf niet kunnen beantwoorden. Tijdens de eerste golf van corona heeft Béyonit veel ondernemers geholpen met aanbiedingen op online gebied om ze zo door de zware tijd te helpen. Dit heeft het bedrijf gedaan door naar elke mogelijkheid te kijken die er is op online gebied.

Maar het wordt lastig als een ondernemer de zaak moet sluiten. Hoe gaat het dan verder? Dan wordt er gekeken naar een nieuwe weg om in te slaan, zo meldt Zijlstra. Dan kan er een doorstart plaatsvinden of wordt het allemaal even anders.

Béyonit kwam er ook achter dat er nog veel bedrijven op de traditionele manier werken. Hier zien ze ook oplossingen voor. “Corona krijgt ons er niet onder. Er valt nog veel terrein te winnen,” aldus Niemendal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *