Betaalbare luxe bij Lourens Collection

Wie bij Lourens Collection binnenloopt, waant zich in wereldse sferen.
In de knusse lifestylewinkel staat een tafel bij het raam met veel unieke producten, waaronder houtsculpturen in kunstzinnige vorm. Ieder product heeft zijn eigen verhaal. Dit past mooi bij de stoere, sobere, landelijke en industriële trend van het moment.

De experts
De jonge en ondernemende Sabina en Cor zijn de eigenaren van Lourens Collection en zijn experts in de laatste trends. Een aantal jaren geleden kreeg het stel een eigen woning en toen begonnen ze al met het bedenken en tekenen van hun eigen meubels. Ze kregen veel complimenten en vragen over waar deze meubels vandaan kwamen. Voordat ze het wisten, liep hun hobby uit de hand. Al snel hadden ze een webshop met allerlei woonaccessoires en meubels. Na een aantal maanden stond het stel op hun vrije dagen op de markt. Hier verkochten ze woonaccesoires en demusthaves van het moment. Klanten waren erg enthousiast en vroegen waar de winkel zich bevond, maar die had het stel niet.

Droom kwam uit
Het was altijd al de droom van Sabina om een fysieke winkel te hebben. Toen er een pand vrij kwam in het gezellige winkelcentrum Nijlân, greep ze haar kans en werd de droom werkelijkheid. Vorig jaar september opende Sabina op 24-jarige leeftijd haar eigen lifestylewinkel.

De lifestylewinkel van Leeuwarden
Lourens Collection is een stijlvolle en luxe lifestylewinkel voor iedere portemonnee. Je wordt betoverd door de magische maskers, cadeautjes met pakkende teksten en de geur van hun eigen parfumlijn Lourens Fragrance Collection. Ze begonnen in de winkel met één kast en een tafel met spullen, maar inmiddels zijn alle kasten en planken in de winkel bezet met mooie woonaccessoires, cadeauartikelen, kleding, schoenen en sieraden.

G-maxx exclusief
Sabina wilde dolgraag kleding gaan verkopen, maar, het moest wel exclusief en betaalbaar zijn. Voordat ze de winkel had, kocht ze zelf altijd kleding van het merk G-maxx. Toen ze er achter kwam dat het nergens anders in Leeuwarden te koop was, wilde ze G-maxx in haar assortiment hebben. ‘G-maxx is voor jong en oud en voor de trendy en modieuze vrouw. Wij van Lourens Collection vinden het niet alleen belangrijk dat iedereen zich hip en trendy kan kleden, maar ook dat het betaalbaar is en dat je je er vooral goed in voelt.’

Exxcellent en Gabrielle
Voor Sabina is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in haar lifestylewinkel. Daarom is er voor de vollere vrouw ook leuke kleding
te krijgen, zodat iedereen haar maat weet te vinden. Momenteel hebben ze lijn van G-maxx in het assortiment. Deze lijn loopt van maat 44 tot en met maat 48 en is binnenkort verkrijgbaar tot maat 52. En op korte termijn is het merk Gabrielle bij Lourens Collection verkrijgbaar in maat 44 tot en met maat 52.

Vriendinnenavond
De lifestylewinkel bevalt Sabina goed. ‘We groeien per dag en er komen steeds meer klanten bij.’ In de toekomst wil ze wel een groter pand. De winkel wordt zelfs al een beetje te klein voor al hun ideeën. Zo wil Sabina één of twee keer per week een gezellige avond organiseren voor vier of meer vrouwen, waarbij het mogelijk is om onder het genot van een hapje en drankje kleding te passen. De dames krijgen bij aanschaf van kleding leuke kortingen op de normale prijs. Wie meldt zich aan voor deze gezellige avond?

Kom langs
‘Ben je nog nooit bij Lourens Collection geweest? Dan moet je echt eens komen kijken’, zegt Sabina. ‘We zijn te vinden in hartje winkelcentrum Nijlân. Hier zijn ook andere leuke winkels, waar je goed kunt slagen.’

Tekst: Jantina de Vries
Foto’s: Jan Edwin Geertsma


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *