Beimer Leeuwarden sluit zijn deuren: helaas niet het succes zoals gehoopt

Beimer •Since 1957• is een fabriekswinkel en webshop waar consumenten en horeca terecht kunnen voor kwaliteitsvlees. Ze leveren kwaliteit producten die zijn uitgeselecteerd door  eigen vakmensen en producten voor echte groothandelsprijzen.

Doordat Beimer de tussenhandel overslaat, kan je bij de fabriekswinkel veel en goed vlees krijgen voor lage prijzen.

Maar Leeuwarden is helaas niet het succes geworden wat ze hadden gehoopt. En dit heeft ze doen besluiten om deze locatie na 6 maand te sluiten. Vrijdag 1 oktober zal de laatste dag zijn.

“Zoals enkele mannen bij ons zeggen, je kunt niet altijd 6 gooien. Vallen, opstaan en weer doorgaan. Zo doen wij dat. Houdt onze pagina in de gaten voor een nieuwe Pop-up locatie! Wij zijn druk op zoek. Via deze weg willen wij alle klanten, bezoekers, Leeuwardenaren, Friezen & medewerkers bedanken voor de afgelopen 6 maand. Ik hoop van harte jullie weer te verwelkomen in 1 van onze andere winkels in Enschede of Arnhem. Of online via www.beimerpremium.nl. Gelukkig is ons lekkere & betaalbare horecavlees afgelopen jaar op vele plekken in Nederland te verkrijgen. Denk ten eerste eens aan de Fontijn Vlees Cash and Carry in Weesp. Een compleet scala aan horecaproducten van topkwaliteit en een breed Beimer assortiment. Maar ook bij vele Intratuinen, Plus supermarkten en enkele SuperCoop in Nederland. Tot snel!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *