Gaat Leeuwarden massaal aan Apex Legends?

game leeuwarden

Vanuit het niets was daar ineens de videogame Apex Legends. Het gratis schietspel blijkt een enorm succes en is in 72 uur tijd als door 10 miljoen mensen gespeeld! En dat zonder noemenswaardige aankondiging.

Hier op de redactie houden we wel van een goede shooter en zijn dan ook bekend met Player Unknown Battleground, Fortnite, Battlefield en meer. Battle royale, waarbij een grote groep spelers in één grote map spelen totdat er één winnaar overblijft, is een beproeft concept dat de eerste twee genoemde games erg goed uitvoeren. Vooral Fortnite is populair, en dan vooral bij de kids. Gratis te spelen en uren plezier. Apex Legends speelt volgens hetzelfde concept, maar dan in de artsyle van Destiny en Overwatch.

De nieuwe game van Respawn Entertainment en EA is net als Fortnite gratis te spelen en gaat daarmee de directe strijd aan met Fortnite. Ondanks dat er geen noemenswaardige aankondiging voor de game is geweest, is Apex Legends binnen 72 uur al 10 miljoen keer gedownload. Wij gaan de game dit weekend aan de tand voelen. De game is beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One. Binnenkort het eerste Apex Legends toernooi in Leeuwarden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *