Bij ’t Pannekoekschip is niets te gek

‘Niets is te gek’, is de lijfspreuk van Capt’n Pancake. Het is bijna niet voor te stellen dat een openhartige en creatieve man als Max Tuik ooit bij de luchtmacht zat, al kon hij daar geen kapitein worden. Dat is hem nu dan toch nog gelukt, aan het roer van ’t Pannekoekschip. Hier doet hij er alles aan om samen met zijn crew elk bezoek onvergetelijk te maken. Alles is mogelijk en sinds kort beloont de Capt’n zijn gasten zelfs!

Begrip in Leeuwarden

Al bijna dertig jaar is ’t Pannekoekschip een begrip in Leeuwarden. Gasten kunnen er terecht voor ambachtelijke pannenkoeken, warm geserveerd in een ongedwongen en gastvrije sfeer. Of je nu kiest voor vlees, kip, vis, een appel/ rozijn of vegetarisch, met 120 verschillende pannenkoeken zit er voor iedereen wel wat bij. Sinds enige tijd kun je nu ook kiezen voor een OERpannenkoek, gemaakt van oergranen: spelt, haver, boekweit en gerst. Ook draait de crew zijn hand niet om voor mensen met speciale dieetwensen. ’t Pannekoekschip vaart niet, maar ligt afgemeerd aan de Willemskade in Leeuwarden. Met een lengte van 43 meter is er in het ruim plaats voor families, groepen, blind dates; kortom er is plaats voor iedereen! Voor groepen die toch graag willen varen biedt het schip leuke betaalbare praamvaar- arrangementen aan. Laat je door de Leeuwarder grachten varen op een fluisterstille praam om vervolgens af te sluiten met een pannenkoek aan boord van het grote schip.

Lunch

Wat velen niet weten is dat het schip elke woensdag t/m zondag al open is vanaf 12:00 uur. Ideaal voor de shoppers die hun schat gaan zoeken in het centrum. Met een goede lunchpannenkoek strún je gemakkelijk de hele dag door.

Nieuw

Om gasten voor hun komst naar ’t Pannekoekschip te belonen is er een samenwerking gestart met het Leeuwarder spaarinitiatief StampCard. Je spaart op deze manier voor gratis pannenkoeken via een app op je telefoon.

Willemskade 69
T: 058 212 0903
pannekoekschipleeuwarden.nl
Facebook

Tekst: Derek Woudstra
Foto’s: Simon  van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *